Skip to content Skip to footer
Ακούστε το σώμα σας, εμπιστευτείτε την ατελείωτη εσωτερική δύναμη που βρίσκεται μέσα  σας.

Η θεραπεία LPG Endermologie® είναι εδώ και 30 χρόνια η μόνη 100% φυσική, μη-επεμβατική και καθόλου επιθετική τεχνική μηχανικής διέγερσης του δέρματος που επανενεργοποιεί με φυσικό τρόπο τον μεταβολισμό των κυττάρων.

Συμβάλλει ταυτόχρονα στην απελευθέρωση του λίπους και στην καταπολέμηση της χαλάρωσης, ενώ σέβεται απόλυτα τη φυσιολογία του σώματος και του δέρματος.

Η καινοτομία της LPG και των νέων συστημάτων Alliance έγκειται στο ότι για πρώτη φορά δύο διαφορετικές πατενταρισμένες τεχνολογίες, η ανεξάρτητη κίνηση του κυλίνδρου και η ανεξάρτητη κίνηση του πτερυγίου συνδυάστηκαν σε μία μόνο κεφαλή για μία ταυτόχρονη θεραπεία αδυνατίσματος, σύσφιγξης και αντιγήρανσης προσώπου και σώματος. Η νέα κεφαλή δουλεύει πιο βαθειά. Το γράπωμα του δέρματος και ως εκ τούτου η κινητοποίηση και η ελασ τικότητα του ιστού αυξάνονται κατά 25%!

ENDERMOLOGIE® ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ορατά αποτελέσματα μετά από 1 μόνο συνεδρία!

Παρατεταμένες μελέτες έδειξαν ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία για το πρόσωπο με συνολική βελτίωση ως εξής: 80% αύξηση ενδογενούς υαλουρονικού οξέος, 87% λείανση ρυτίδων, 70% σύσφιγξη περιγράμματος και δύο φορές καλύτερη όψη του δέρματος.

Υαλουρονικό οξύ
+ 0 %
Πιο σφρηγιλό δέρμα*
0 %
Πιο λείες ρυτίδες*
0 %
Λαμπερή επιδερμίδα *
0 %

* HUMBERT P. et al. Clinical Interventions in Aging 2015 : 10,1-17.

Λείες ρυτίδες

Το δέρμα αρχίζει να πέφτει και να χάνει την πυκνότητά του, δημιουργώντας ρυτίδες και αυλάκια, κυρίως στο πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια. Άλλοι εξωτερικοί παράγοντες, όπως ο ήλιος, το στρες, ο καπνός ή ακόμα και η ρύπανση, μπορούν να επιταχύνουν την εμφάνιση των ρυτίδων.

Καθαρίστε την επιδερμίδα

Το άγχος, η ρύπανση, η έλλειψη ύπνου και η χρήση καπνού είναι επίσης παράγοντες που σκουραίνουν το δέρμα: η φλεβική και λεμφική μικροκυκλοφορία επιβραδύνεται και συσσωρεύονται τοξίνες. Το δέρμα τότε χάνει τη λάμψη του και η επιδερμίδα γίνεται θαμπή.

Για πιο σφρηγιλό δέρμα

Το δέρμα χάνει τη σφριγηλότητα και την τονικότητα, οι ρινοχειλικές πτυχές (γραμμές γέλιου) γίνονται βαθύτερες και τα βλέφαρα πεσμένα. Το δέρμα διαστέλλεται σταδιακά, οδηγώντας σε μια γενική χαλάρωση του προσώπου.

Μειώστε το διπλό πηγούνι

Το διπλό πηγούνι δεν είναι αισθητικά ευχάριστο και επηρεάζει άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών: παραμορφώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και κάνει το πρόσωπό σας πιο βαρύ. Γενικά προκαλείται από τη συσσώρευση λιπαρών μαζών, αλλά μπορεί επίσης να προκύψει ως παρενέργεια της χαλάρωσης του δέρματος, λόγω της μειωμένης σύνθεσης φυσικών ινών κολλαγόνου και ελαστίνης.

Ευεξία

Ανακαλύψτε την αποκλειστική θεραπεία που προσφέρει απαράμιλλη αποτελεσματικότητα και χαλάρωση.

  • Well-being SPA Prelude (20 min) – Extreme (60 min)
  • Θεραπείες Σπα εντατικής θεραπείας 2 έως 6 ημερών

ENDERMOLOGIE® ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Ορατά αποτελέσματα μετά από 3 μόνο συνεδρίες!

Παρατεταμένες μελέτες έδειξαν ορατά αποτελέσματα από την τρίτη κιόλας συνεδρία για το σώμα με συνολική βελτίωση ως εξής: 70% μείωση τοπικού πάχους (μείωση περιφέρειας της μέσης -5,2 εκ.), 67% λείανση κυτταρίτιδας, 71% αύξηση δερματικής σύσφιξης.

Σύσφιξη Δέρματος*
0 %
Απώλεια Πόντων περιφέρειας*
- 0 cm
Λείανση Κυτταρίτιδας*
0 %

*Study endermologie® Dermscan 2016

LPG endermologie beaute traintement header web scaled
Απαλλαγείτε από το λίπος

Με τη νέα κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κεφαλή θεραπείας Alliance, η endermologie® καθιστά δυνατή τη στόχευση και τη λεπτή στόχευση συγκεκριμένων περιοχών ανθεκτικών στη δίαιτα και την άσκηση (χέρια, πλάτη, στομάχι, μέση, μηροί κ.λπ.), ενώ προσαρμόζεται με ακρίβεια στις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος.

Βελτίωση κυτταρίτιδας

Η κυτταρίτιδα, που επηρεάζει το 90% των γυναικών (ακόμη και τις πιο αδύνατες και αθλητικές), είναι αποτέλεσμα τόσο της αποθήκευσης λίπους στα λιποκύτταρα (λιποκύτταρα) όσο και της κατακράτησης νερού στο σώμα.

Πιο σφρηγιλό δέρμα

Λόγω των διακυμάνσεων του βάρους, της εγκυμοσύνης, του χρόνου που περνά και άλλων παραγόντων, το δέρμα χάνει σταδιακά την τονικότητα και την ελαστικότητά του. Παρόλο που αυτή η χαλάρωση του δέρματος επηρεάζει ολόκληρο το σώμα, ορισμένες περιοχές είναι πιο ευάλωτες σε αυτό: το εσωτερικό των μηρών, το στομάχι, τα χέρια κ.λπ.

Υπέροχα πόδια

Συμπτώματα όπως βαριά και επώδυνα πόδια ή πρησμένα πόδια και αστραγάλοι είναι αποτέλεσμα κακής κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου. Οι τοξίνες συσσωρεύονται στον οργανισμό, γεγονός που εξηγεί τέτοιες διακυμάνσεις του όγκου κατά τη διάρκεια μιας ημέρας ή κατά τη διάρκεια του κύκλου μιας γυναίκας.

Ευεξία

Ανακαλύψτε την αποκλειστική θεραπεία που προσφέρει απαράμιλλη αποτελεσματικότητα και χαλάρωση.

Skip Link
E-mail
Password
Confirm Password