Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Τι είναι η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP;

H Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP (Platelet Rich Plasma), το επαναστατικό σύστημα της Regen Lab, είναι μια σύγχρονη και πολύ αποτελεσματική μέθοδος αναζωογόνησης και ανάπλασης της επιδερμίδας.

Στην μέθοδο αυτή χρησιμοποιείται ορός αίματος που προέρχεται από τον ίδιο μας τον οργανισμό, κατόπιν κατάλληλης επεξεργασίας, ο οποίος είναι πλούσιος σε αιμοπετάλια!

PRP Αυτόλογη Μεσοθεραπεία: Η απόλυτη θεραπευτική μέθοδος για…
 • Διόρθωση λεπτών και βαθιών ρυτίδων, ρυτίδων έκφρασης.
 • Πρόληψη της εμφάνισης ρυτίδων
 • Βαθιά ενυδάτωση του δέρματος
 • Ανάπλαση του δέρματος και διόρθωση ουλών ακμής
 • Διόρθωση και μείωση της υπερµελάγχρωσης (περιοχές του δέρματος που αποκτούν ανομοιόμορφο χρώμα)
 • Πρόληψη της κυτταρίτιδας και διόρθωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού
 • Θεραπεία ραγάδων / ραβδώσεων
 • Τριχόπτωση / Αλωπεκία

Οφέλη και Πλεονεκτήματα

 • Εντυπωσιακά αποτελέσματα
  Η μέθοδο PRP διεγείρει την διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, καθώς επίσης αυξάνει τον μεταβολισμό των κυττάρων. Η διαδικασία αυτή συμβάλλει στην αναγέννηση και την βαθιά ενυδάτωση του δέρματος διατηρώντας το υγιή και λαμπερό.
 • Απόλυτα ασφαλής και ανώδυνη θεραπεία
  Χρησιμοποιείται αυτόλογο προϊόν (το αίμα του ίδιου του ατόμου) και για αυτό τον λόγο δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος αλλεργικών αντιδράσεων.
 • Γρήγορη επούλωση
  Η επούλωση γίνεται πολύ γρήγορα χάρη στη δράση των αιμοπεταλίων, έτσι το άτομο που υποβλήθηκε στη θεραπεία μπορεί να επιστρέψει κανονικά στις καθημερινές του ασχολίες την επόμενη κιόλας μέρα.
prp mesotherapy 1024x683 1
prp mesotherapy hair
Ποιές είναι οι ιδιότητες του ορού αίματος;
Ο ορός αίματος είναι πλούσιος σε αιμοπετάλια! Τα αιμοπετάλια παρέχουν σημαντικούς αυξητικούς παράγοντες που διεγείρουν γρήγορα και αποτελεσματικά τους φυσικούς μηχανισμούς ανάπλασης. Οι αυξητικοί παράγοντες πολλαπλασιάζονται με αποτέλεσμα να ενεργοποιούν περισσότερα βλαστοκύτταρα.
Ποιά είναι η διαδικασία εφαρμογής της αυτόλογης μεσοθεραπείας PRP;
Η διαδικασία εφαρμογής είναι πολύ απλή και ανώδυνη! Πρώτα γίνεται λήψη μιας πολύ μικρής ποσότητας φλεβικού αίματος από το άτομο που θα υποβληθεί σε θεραπεία. Αυτή η μικρή ποσότητα αίματος φυγοκεντρείται για λίγα λεπτά κι έτσι απομονώνουμε το πλάσμα το οποίο είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια. Ενεργοποιούμε τα αιμοπετάλια του πλάσματος με αποτέλεσμα να απελευθερώνουν μια πληθώρα αυξητικών παραγόντων και στη συνέχεια χορηγείται ενδοδερμικά. Η θεραπεία διεξάγεται από τον κορυφαίο πλαστικό χειρούργο και συνεργάτη μας, Δρ. Σοφοκλή Νικολαΐδη.
Πόσες θεραπείες χρειάζονται;
Αυτό πάντα εξαρτάται από την κάθε περίπτωση. Ο Δρ. Σοφοκλής Νικολαΐδης προτείνει πάντα τις κατάλληλες λύσεις για κάθε περίπτωση. Συνήθως συνιστάται επανάληψη μετά από 4 – 6 μήνες. Τα αποτελέσματα μπορούν να διαρκέσουν από 6 μήνες έως και ένα χρόνο.
Περιοχές που μπορεί να εφαρμοστεί:
Πρόσωπο | Λαιμό | Ντεκολτέ | Χέρια | Σώμα
Συνδυασμός της Αυτόλογης Μεσοθεραπείας PRP με άλλες θεραπείες
Η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP σε συνδυασμό και με άλλες θεραπείες επιφέρουν ακόμη πιο εκπληκτικά αποτελέσματα αντιγήρανσης και ανάπλασης του δέρματος του προσώπου από την πρώτη κιόλας συνεδρία.
Συνδυάστε την Αυτόλογη Μεσοθεραπεία προσώπου PRP με τις ακόλουθες θεραπείες:
Fractional Laser Harmony XL Pro Treatment Botox Νήματα Προσώπου Υαλουρονικό Οξύ
Η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP στην θεραπεία της αλωπεκίας – τριχόπτωσης:
Σε ποιες περιπτώσεις εφαρμόζεται; Η θεραπεία τριχόπτωσης PRP μπορεί να εφαρμοστεί σε άνδρες και γυναίκες με ανδρογενετική αλωπεκία (τάση υποστροφής και απώλειας των τριχών λόγω κληρονομικότητας).
Αποτελέσματα:
Τα πρώτα αποτελέσματα τα οποία γίνονται άμεσα αντιληπτά είναι η βελτίωση της ποιότητας της τρίχας. Παρατηρείται ενδυνάμωση, μεγαλύτερη διάμετρος (πάχυνση) και μήκος στις τρίχες που ήδη διαθέτουμε στο τριχωτό της κεφαλής μας. Με αυτόν τον τρόπο, το κεφάλι μας δείχνει «πιο γεμάτο» καθώς η κάθε τρίχα έχει μεγαλύτερο όγκο και διαθέτει λάμψη και υγεία! Επιπλέον η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί προληπτικά, καθώς εμποδίζει την περαιτέρω απώλεια μαλλιών, ενώ ενδυναμώνει τα ήδη υπάρχοντα. Συνδυασμός της Αυτόλογης Μεσοθεραπείας PRP με άλλες θεραπείες κατά της τριχόπτωσης: Συνδυάζεται άριστα με τις υπάρχουσες καταξιωμένες και αποτελεσματικές θεραπείες που διαθέτουμε για την τριχόπτωση – αλωπεκία όπως η χρήση τοπικού διαλύματος ή αφρού μινοξιδίλης ή η χρήση από του στόματος φιναστερίδης
Πόσες θεραπείες χρειάζονται;
Η εφαρμογή της μεθόδου καλό είναι να επαναλαμβάνεται κάθε 4-6 εβδομάδες κατά τον πρώτο χρόνο και στη συνέχεια μία φορά το χρόνο για συντήρηση του αποτελέσματος.
Που δεν μπορεί να εφαρμοστεί η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP:
Σε άτομα με αιματολογικές διαταραχές, θρόμβωση, κακοήθεια ή όταν υπάρχουν ενεργές λοιμώξεις. Ενημερώστε τον γιατρό για οποιαδήποτε πάθηση ώστε να σας συμβουλεύσει κατάλληλα.
gr b site2.png 1
gr b site3.jpg 1
Skip Link
E-mail
Password
Confirm Password