Skip to content Skip to footer

Alma Hybrid ™

Mεταμορφώστε την επιδερμίδα σας!

Το Alma Hybrid™ είναι η πρώτη και μοναδική συσκευή στο είδος της που συγκεντρώνει 3 πανίσχυρες ενέργειες σε έναν εξαιρετικό συνδυασμό και προσφέρει απαράμιλλα αποτελέσματα, με σημαντικά μειωμένο χρόνο αποθεραπείας. Το Alma Hybrid θέτει ένα νέο πρότυπο στην ανανέωση δέρματος, την ανάπλαση και τη θεραπεία ουλών. Διαθέτοντας διπλό λέιζερ οι θεραπείες προσαρμόζονται πλήρως αναλόγως με τις ανάγκες της εκάστοτε θεραπείας, απλώς επιλέγοντας επεμβατικά ή μη επεμβατικά μήκη κύματος. Το Alma Hybrid προσφέρει απεριόριστες επιλογές και απόλυτο έλεγχο και ξεπερνά κατά πολύ τα κλασματικά λέιζερ που γνωρίζατε έως σήμερα.

3 Κορυφαίες θεραπείες

Hybrid Lift – Ολική Ανανέωση

Συνδυάζοντας τα οφέλη της αφαιρετική και της μη αφαιρετικής δράσης με την μεγαλύτερη δυνατή μεταφορά των καλλυντικών προϊόντων στα κύτταρα, αυτή η θεραπεία παράγει εξαιρετικά αποτελέσματα, με σχετικά σύντομη αποθεραπεία. Λεπτές γραμμές και βαθιές ρυτίδες σβήνουν, δυσχρωμίες ατονούν ή εξαφανίζονται με αποτέλεσμα το δέρμα να δείχνει πιο νεανικό, πιο λείο, απαλότερο και πιο φωτεινό από ποτέ.

Hybrid OScar – Θεραπεία για τις Ουλές

Το Oscar είναι η απόλυτη θεραπεία για την αποκατάσταση όλων των τύπων ουλών, είτε προέρχονται από ακμή, είτε από τραυματισμό, είτε από χειρουργική επέμβαση. Η επιτυχία της θεραπείας ουλών εξαρτάται από την αποτελεσματική διείσδυση του laser στις στοιβάδες του δέρματος. Χάρη στον συνδυασμό του CO2 και 1570nm laser, η θεραπεία μπορεί να προσαρμοστεί στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε ουλής και να εφαρμοστεί το ιδανικό πρωτόκολλο για την εξαφάνιση της. Ολοκληρώνοντας τη θεραπεία με το Impact, επιτυγχάνεται η βέλτιστη διείσδυση φαρμακευτικών και καλλυντικών για να τελειοποιηθεί το τελικό αποτέλεσμα.

SoftLift – Θεραπεία Αναζωογόνησης

Το SoftLift προσφέρει σε σχεδόν ελάχιστο χρόνο βελτίωση του χρωματικού τόνου του δέρματος, μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων και επιδιόρθωση διάφορων δερματικών βλαβών, συμπεριλαμβανομένων των ουλών ακμής. Tο ισχυρό, μη αφαιρετικό laser 1570nm προάγει την κολλαγονογένεση και προάγει την αναγέννηση της εξωτερικής στοιβάδας των κυττάρων του δέρματος, ενώ αφήνει την επιδερμίδα άθικτη. Θεωρείται ασφαλής θεραπεία ακόμη και για σκούρους τύπους δέρματος (VI). Προσφέρει σημαντική βελτίωση της υφής του δέρματος, επίτευξη σύσφιξης και σφριγηλότητας, μείωση των λεπτών γραμμών και των επιφανειακών ρυτίδων. Το δέρμα γίνεται λαμπερό, σφριγηλό και λείο.

hybrid treatment 2

Κεφαλές Θεραπείας Hybrid

ProScan
ProScan – Η κορυφαία κεφαλή θεραπείας της Alma

Με ευθυγραμμισμένους, εστιασμένους παλμούς λέιζερ σε υψηλή ακολουθία, η ελαφριά, εργονομικά σχεδιασμένη κεφαλή ProScan προσφέρει ένα μοναδικό αποτέλεσμα τόσο στην υφή της επιδερμίδας, όσο και στη σύσφιξη και την αναδόμηση της.

IMPACT
Impact – Για μάξιμουμ απορρόφηση φαρμακευτικών ή καλλυντικών ουσιών από το δέρμα

Ενώ οι θεραπείες με fractional λέιζερ και ραδιοσυχνότητες μπορούν να είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές σε διάφορες περιπτώσεις, ο συνδυασμός των δύο τεχνολογιών με την ταυτόχρονη έγχυση φαρμακευτικών ή καλλυντικών σκευασμάτων οδηγεί σε σημαντική ενίσχυση των αποτελεσμάτων, αλλά και στη μεγαλύτερη διατήρησή τους. Αυτό το μοναδικό συνδυασμό παρέχει η κεφαλή Impact που διεισδύει στα πιο βαθιά στρώματα του δέρματος για να επιτύχει καλύτερα αποτελέσματα.

ThermoTight
ThermoTigh – Απαλό θερμικό αποτέλεσμα

Ένα μη επεμβατικό λέιζερ (μη αφαιρετικό), που δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας και επιτυγχάνει υψηλά επίπεδα σύσφιξης. Το ThermoTight επιτρέπει την ταχεία κάλυψη μεγάλων περιοχών και είναι σχεδιασμένο για να χρησιμοποιείται μόνο του ή συνδυαστικά σε ποικίλες δερματολογικές, καλλυντικές και χειρουργικές εφαρμογές.

HyLight 50
HyLight – Κεφαλή θεραπείας 50mm

Διαθέτει ευέλικτη ρύθμιση μεγέθους της φωτεινής κηλίδας (spot) και γίνεται ιδανική επιλογή για μεμονωμένα σημάδια, δερματικές βλάβες και μελαγχρωματικές αλλοιώσεις στο δέρμα.

3 Βασικές Ενέργειες

Το Alma Hybrid είναι σχεδιασμένο για ένα ευρύ φάσμα επεμβατικών και μη επεμβατικών θεραπειών, καθώς συνδυάζει τη δύναμη 3 διαφορετικών ενεργειών, δημιουργώντας ένα μοναδικό συνεργικό αποτέλεσμα.

  • CO2 laser – ο βέλτιστος συνδυασμός εξάχνωσης, αιμόστασης και θερμικής επίδρασης για εστιασμένες θεραπείες εξαιρετικής ακρίβειας ή για εφαρμογή fractional laser.
  • 1570nm laser – ένα ισχυρό μη επεμβατικό λέιζερ που προκαλεί θερμικό τραυματισμό, προάγοντας τη σύνθεση νέου ιστού σε επίπεδο χορίου, ενώ αφήνει ανέπαφο τον περιβάλλοντα ιστό.
  • IMPACTTM – για διαδερμική έγχυση ουσιών – η τεχνολογία ImpactTM της Alma Lasers παράγει εναλλασσόμενα κύματα ακουστικών υπερήχων που επιτρέπουν τη διείσδυση καλλυντικών ουσιών στο δέρμα μέσω των μικρο-οπών που έχουν δημιουργηθεί από το CO2 laser στο πρώτο στάδιο της θεραπείας.

Λειτουργία HyGridTM 

 Η λειτουργία λέιζερ HyGridTM επιτρέπει την πλήρη προσαρμογή της αναλογίας αφαιρετικού (CO2 laser) /μη αφαιρετικού (1570nm laser) μέσω μιας προσεκτικά σχεδιασμένης μήτρας μικροκουκκίδων που ανταποκρίνεται στις μοναδικές θεραπευτικές ανάγκες του/της εκάστοτε ασθενούς. Έτσι, επιτυγχάνεται με ακρίβεια μία βέλτιστη ισορροπία μεταξύ των αποτελεσμάτων και του χρόνου αποθεραπείας που επιθυμεί κάθε ασθενής βάσει των προσωπικών του/της αναγκών. 

Με τα δύο μήκη κύματος δίπλα-δίπλα και με το καθένα να έχει τη δική του επίδραση στο δέρμα, οι θεραπείες είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές, κατάλληλες ακόμη και για τους πιο σκουρόχρωμους τύπους δέρματος και με ελαχιστοποιημένο χρόνο αποθεραπείας λόγω της χαμηλής πυκνότητας στο μοτίβο της εξάχνωσης. 

BeforeBeforeAfter
BeforeAfter
BeforeBeforeAfter
BeforeAfter
BeforeBeforeAfter
BeforeAfter
Skip Link
E-mail
Password
Confirm Password