Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Οι εποχιακές αλλαγές και η επίδραση του ήλιου επιταχύνουν την απώλεια υγρασίας στο δέρμα με αποτέλεσμα να εμφανίζονται λεπτές γραμμές και ρυτίδες στο πρόσωπο σε συνδυασμό με αφυδάτωση.

Hormonal aging, dry and thin skin with decreased elasticity, wrinkles and loosening of the skin, hair thinning, spots reduction.

Today more than 50 million women all over the world face problems related with hormonal aging.

Reduce the symptoms of menopause by enriching your skin with phytoestrogens, the tightening and nutritional ingredients contained in the Resurgence product line. The result? A healthy looking, light, glowing and vibrant skin.

Duration: 75 minutes Price: €50

Έτσι απλά όπως η φύση, το δέρμα μας ζει ανάλογα με τους ρυθμούς και τις ανάγκες της εποχής…

Η εποχιακή θεραπεία εμπνεύστηκε από το πλούτο της φύσης και συνδύασε πραγματικά φυσικά ενεργά συστατικά, μυρωδιές και ένα ευχάριστο περιβάλλον.

 Διάρκεια: 75 λεπτά Τιμή: €45  

Θεραπεία που ενυδατώνει, τονώνει και αναζωογονεί. Ικανοποιεί ανάγκες ανάπλασης από τα σημάδια της ακμής και του χρόνου.

Λειαίνει τις λεπτές γραμμές που προκαλεί η αφυδάτωση και χαρίζει στην επιδερμίδα απαλότητα και λάμψη.

Διαθέτει συστατικά που λειτουργούν ως αποθηκευτές νερού εξασφαλίζοντας σταδιακά νερό στο δέρμα σε μοριακή δομή μέσων λιπιδίων ακόμα και στις πολύ ξηρές επιδερμίδες.

 Διάρκεια: 75 λεπτά Τιμή: €50 

Περιποίηση με οργανικά συστατικά, που προέρχονται από τέσσερις ηπείρους, όπως φύλλα τσουκνήθας που έχουν αντιφλεγμονώδη δράση και άμυλο ρυζιού που δίνει άμεση λάμψη, ζωντάνια και μαλακώνει την επιδερμίδα.

Η περιποίηση αυτή καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα και εξομαλύνει τα μικρά σημαδάκια. Τελειώνει με μια παραδοσιακή αφρικάνικη συνταγή από φυλές που ζούσαν στον Νίγηρα ποταμό, ένα μοναδικό βάλσαμο που θρέφει και προστατεύει.

 Διάρκεια: 75 λεπτά Τιμή: €50

Η Hydro Power skin therapy είναι μια θεραπεία που στοχεύει τόσο στην ενυδάτωση όσο και στην ενεργοποίηση του δέρματος.

Στοχεύει και καταφέρνει την άριστη ενυδάτωση και την αναδόμηση της υδρολιπιδικής μεμβράνης, την οξυγόνωση και την ενίσχυση του αμυντικού συστήματος του δέρματος.

Διεγείρει το μηχανισμό της ανάπλασης των κυττάρων και ταυτόχρονα αποτοξινώνει.

Το δέρμα γίνεται απίστευτα απαλό, υγιές, βαθύτατα ενυδατωμένο και τονωμένο.

 Διάρκεια: 75 λεπτά Τιμή: €50 

Η Blue Lagoon Therapy είναι μια θεραπεία ινστιτούτου που αντιμετωπίζει προβλήματα ενυδάτωσης και συνίσταται για κανονικά και ξηρά δέρματα.

Ενισχύει την υδατική ισορροπία του δέρματος σε βάθος και σε διάρκεια.

Αποκαθιστά τις φυσιολογικές άμυνες του δέρματος, κατά της δίψας και ενδυναμώνει την υδρολιπιδικής του ισορροπία. Χάρη στα πλούσια συστατικά της λειτουργεί και ως αποθηκευτής νερού, εξασφαλίζοντας σταδιακά νερό στο δέρμα, που ικανοποιεί ακόμα και τις πολύ ξηρές επιδερμίδες.

Λειαίνει τις λεπτές γραμμές που προκαλεί η αφυδάτωση και χαρίζει στην επιδερμίδα απαλότητα και λάμψη.

 Διάρκεια: 1.30 ώρα Τιμή: €50 

Νιώστε την απόλυτη χαλάρωση με ειδικά αιθέρια έλαια, ανάλογα με τις ανάγκες και τον δικό σας ξεχωριστό τύπο δέρματος.

Αφεθείτε στη μαγευτική αρωματοθεραπεία που ξεκινά από την περιοχή της πλάτης και καταλήγει στο πρόσωπο.

Απολαύστε την απόλυτη ηρεμία και ξεκούραση, σε συνδυασμό με ζεστές αρωματικές πετσέτες καθώς και άλλα θρεπτικά συστατικά για το δέρμα.

 Διάρκεια: 1.30 λεπτά Τιμή: €60 

Όπως λέει και το όνομα της είναι μια θεραπεία για flash lifting, μας δίνει δηλαδή άμεσα και ορατά αποτελέσματα ανόρθωσης των χαρακτηριστικών και του οβάλ του προσώπου.

Προσφέρει άμεση σύσφιξη για άμεσο αποτέλεσμα, τονώνει την επιδερμίδα, αποκαθιστά την ισορροπία σφριγηλότητα – απαλότητας και μεγιστοποιεί την ανθεκτικότητα του δέρματος στα σημάδια της κούρασης.

Είναι από τις πιο κατάλληλες περιποιήσεις για τα άτομα που δεν θέλουν να κάνουν πάνω από μια επίσκεψη και δίνει φανταστικά αποτελέσματα πριν από το μακιγιάζ.

 Διάρκεια: 1.30 ώρα Τιμή: €50 

Ο καθαρισμός του προσώπου με Υπέρηχους είναι ένας βαθύς καθαρισμός που απευθύνεται στα πολύ ευαίσθητα δέρματα.

Γίνεται με τη χρήση υπερήχων που μας βοηθούν στο να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα, χωρίς όμως να το ερεθίσουμε.

Αφορά όλες τις ηλικίες και η συχνότητα εφαρμογής του εξαρτάται από τις ανάγκες του κάθε δέρματος.

Φυσικά μετά το πέρας του καθαρισμού, ακολουθεί η περιποίηση που κρίνουμε απαραίτητη ανά περίπτωση με καλλυντικά (cremes, serums, masks) που επιλέγονται βάση των αναγκών που εμφανίζει το κάθε δέρμα.

 Διάρκεια: 1.30 ώρα Τιμή: €65 

Με την έντονη απολεπιστική δράση τους τα Οξέα Φρούτων καθαρίζουν σε βάθος το δέρμα, απαλύνουν τις ρυτίδες και τις μελαγχρωματικές κηλίδες και ρυθμίζουν την έκκριση του σμήγματος και μειώνουν τα σημάδια από ακμή ή άλλα αίτια.

Ταυτόχρονα με τη θεραπεία των ΑΗΑ προσφέρουμε στο δέρμα έξτρα ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά για να βοηθήσουμε στη σωστότερη αναγέννησή του.

Χρησιμοποιούμε μίγμα από οξέα φρούτων με διαφορετικό μοριακό βάρος για δράση σε διαφορετικά επίπεδα και χρόνο.

Η εφαρμογή των ΑΗΑ γίνεται αποκλειστικά και μόνο κατά τους χειμερινούς μήνες.

Μετά την εφαρμογή των οξέων φρούτων το δέρμα γίνεται υγιές, λαμπερό με επαναδραστηριοποιημένη την αναγεννητική του δράση.

 Διάρκεια: 1.30 ώρα Τιμή: €65 

Skip Link
E-mail
Password
Confirm Password