Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Οι θεραπείες που τρέφουν και επιταχύνουν την ανανέωση των κυττάρων…

…βοηθούν στην διατήρηση της σφριγηλότητας και της νεανικότητας του δέρματος.

Βιολογική γήρανση, λεπτές γραμμές και ρυτίδες, βαθιές ρυτίδες, χαλαρωμένο δέρμα, φλεγμονή, ανοικτοί πόροι.

Οι ρυτίδες αρχίζουν να δημιουργούνται πολύ πιο πριν εμφανιστούν στην επιφάνεια. Γυρίστε το βιολογικό σας ρόλοι πίσω. Επανορθώνοντας τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, επαναδομούμε το δέρμα, βελτιώνουμε την ελαστικότητα και αναδεικνύουμε την καλύτερη υφή και τονικότητα του δέρματος, με την αντιγηραντικη σειρά murad Anti-Aging. Αυτή η σειρά υπόσχεται στο δέρμα ότι θα φαίνεται και θα νιώθει χρόνια νεότερο.

 Διάρκεια: 75 λεπτά Τιμή: €50 

Πλούσια θεραπεία με 100% φυσικά επιλεγμένα βότανα.

Έχοντας δύο μηχανισμούς δράσης, τη μηχανική και τη βιολογική, εργάζεται πιο αποτελεσματικά σε δέρματα με λεκέδες, φακίδες, ανοικτούς πόρους, σημάδια και ουλές από ακμή, βελτιώνοντας έτσι την υφή, την φωτεινότητα και τη ζωντάνια της επιδερμίδας.

Οι θεραπείες γίνονται μόνο κατά τη χειμερινή χειμερινή περίοδο.

 Διάρκεια: 75 λεπτά Τιμή: €50 

Νιώστε την απόλυτη χαλάρωση με ειδικά αιθέρια έλαια, ανάλογα με τις ανάγκες και τον δικό σας ξεχωριστό τύπο δέρματος.

Αφεθείτε στη μαγευτική αρωματοθεραπεία που ξεκινά από την περιοχή της πλάτης και καταλήγει στο πρόσωπο.

Απολαύστε την απόλυτη ηρεμία και ξεκούραση, σε συνδυασμό με ζεστές αρωματικές πετσέτες καθώς και άλλα θρεπτικά συστατικά για το δέρμα.

 Διάρκεια: 1.30 λεπτά Τιμή: €60 

Περιποίηση προσώπου, πλούσια σε οξέα κόκκινων φρούτων για άμεση λάμψη και ζωντάνια.

Λεπταίνει την υφή της επιδερμίδας, λειαίνει τις εκφραστικές γραμμές, ρυτίδες, σημαδάκια και ουλές και βοηθά στην επαναφορά του τόνου και της υγρασίας της επιδερμίδας.

Ιδανική για θαμπά πρόσωπα με σημαδάκια και ρυτίδες. Ανανεωθείτε και αναδείξτε ένα δέρμα πιο ξεκούραστο και λαμπερό.

 Διάρκεια: 75 λεπτά Τιμή: €50 

Όπως λέει και το όνομα της είναι μια θεραπεία για flash lifting, μας δίνει δηλαδή άμεσα και ορατά αποτελέσματα ανόρθωσης των χαρακτηριστικών και του οβάλ του προσώπου.

Προσφέρει άμεση σύσφιξη για άμεσο αποτέλεσμα, τονώνει την επιδερμίδα, αποκαθιστά την ισορροπία σφριγηλότητα – απαλότητας και μεγιστοποιεί την ανθεκτικότητα του δέρματος στα σημάδια της κούρασης.

Είναι από τις πιο κατάλληλες περιποιήσεις για τα άτομα που δεν θέλουν να κάνουν πάνω από μια επίσκεψη και δίνει φανταστικά αποτελέσματα πριν από το μακιγιάζ.

 Διάρκεια: 1.30 ώρα Τιμή: €50 

Ο καθαρισμός του προσώπου με Υπέρηχους είναι ένας βαθύς καθαρισμός που απευθύνεται στα πολύ ευαίσθητα δέρματα.

Γίνεται με τη χρήση υπερήχων που μας βοηθούν στο να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα, χωρίς όμως να το ερεθίσουμε.

Αφορά όλες τις ηλικίες και η συχνότητα εφαρμογής του εξαρτάται από τις ανάγκες του κάθε δέρματος.

Φυσικά μετά το πέρας του καθαρισμού, ακολουθεί η περιποίηση που κρίνουμε απαραίτητη ανά περίπτωση με καλλυντικά (cremes, serums, masks) που επιλέγονται βάση των αναγκών που εμφανίζει το κάθε δέρμα.

 Διάρκεια: 1.30 ώρα Τιμή: €65 

Με την έντονη απολεπιστική δράση τους τα Οξέα Φρούτων καθαρίζουν σε βάθος το δέρμα, απαλύνουν τις ρυτίδες και τις μελαγχρωματικές κηλίδες και ρυθμίζουν την έκκριση του σμήγματος και μειώνουν τα σημάδια από ακμή ή άλλα αίτια.

Ταυτόχρονα με τη θεραπεία των ΑΗΑ προσφέρουμε στο δέρμα έξτρα ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά για να βοηθήσουμε στη σωστότερη αναγέννησή του.

Χρησιμοποιούμε μίγμα από οξέα φρούτων με διαφορετικό μοριακό βάρος για δράση σε διαφορετικά επίπεδα και χρόνο.

Η εφαρμογή των ΑΗΑ γίνεται αποκλειστικά και μόνο κατά τους χειμερινούς μήνες.

Μετά την εφαρμογή των οξέων φρούτων το δέρμα γίνεται υγιές, λαμπερό με επαναδραστηριοποιημένη την αναγεννητική του δράση.

Διάρκεια: 1.30 ώρα Τιμή: €65 

Η Apocalypses Therapy είναι μια θεραπεία χημικής απολέπισης μεσαίου βαθμού και συγχρόνως ταχείας ανάπλασης των κυττάρων του δέρματος.

Ο συνδυασμός αυτός πολλαπλασιάζει την αποτελεσματικότητα στην επέμβαση που κάνουμε στις ουλές – σημάδια, ρυτίδες, δυσχρωμίες και στη ρύθμιση της λιπαρότητας και της ακμής.

Το αποτέλεσμα είναι αδιόρατοι πόροι, απαλή υφή, φυσική λάμψη. Δηλαδή μια επιδερμίδα που δείχνει και είναι υγιής, ανεξάρτητα από τη χρονολογική ηλικία στην οποία ανήκει.

Η Apocalypses Therapy είναι μια θεραπεία που γίνεται αποκλειστικά και μόνο κατά τους χειμερινούς μήνες.

Διάρκεια: 1.30 ώρα Τιμή: €60 

Αυτή η ηλεκτροθεραπεία είναι πραγματικά η απόλυτη θεραπεία της μη χειρουργικής ανόρθωσης, καθώς συνδυάζει την κατάλληλη μυϊκή τόνωση με την έντονη κυτταρική ανανέωση και ενυδάτωση.

Χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό από μονοφασικά ρεύματα και μικροπαλμούς που εναλλάσσονται και δίνουν τόσο στους επιπολείς όσο και στους εν τω βαθύ μύες του προσώπου την απαραίτητη διέγερση χωρίς να τους δημιουργούν αίσθημα κόπωσης.

Οι μύες εκγυμνάζονται και ανορθώνονται ενώ οι ρυτίδες μειώνονται καταλυτικά.

Το αποτέλεσμα είναι ένα μοναδικό lifting και τόνωση όλου του προσώπου.

Διάρκεια: 1.30 ώρα Τιμή: €60 

Η Regenerating Collagen είναι μια θεραπεία βιολογικού lifting που τονώνει και δίνει στα κύτταρα της επιδερμίδας την απαιτούμενη ενέργεια.

Χάρη στο καθαρό, αγνό φύλλου κολλαγόνου, το οποίο εμποτίζεται με πολυσακχαρίτες, δίνει στο δέρμα ενυδάτωση, λάμψη, λείανση των γραμμών και φυσικά μακροχρόνιο αποτέλεσμα σύσφιξης.

Είναι μια μοναδική θεραπεία, η οποία στο συνδυασμό των ενεργών συστατικών της, επανενεργοποιεί τις φυσικές λειτουργίες της επιδερμίδας και χαρίζει από την πρώτη κιόλας εφαρμογή φυσική ελαστικότητα και λάμψη.

Διάρκεια: 1.40 ώρα Τιμή: €65 

Skip Link
E-mail
Password
Confirm Password