Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Τα σημάδια της γήρανσης μπορεί να είναι πιο εμφανή στο πρόσωπο από οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος μας.

Η ανάπλαση είναι μια στρατηγική που χρησιμοποιεί μια σειρά από θεραπείες για να πολεμήσει τις διάφορες αιτίες που προκαλούν τα διάφορα προβλήματα του δέρματος.

Βιολογική γήρανση, λεπτές γραμμές και ρυτίδες, βαθιές ρυτίδες, χαλαρωμένο δέρμα, φλεγμονή, ανοικτοί πόροι.

Οι ρυτίδες αρχίζουν να δημιουργούνται πολύ πιο πριν εμφανιστούν στην επιφάνεια. Γυρίστε το βιολογικό σας ρόλοι πίσω. Επανορθώνοντας τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, επαναδομούμε το δέρμα, βελτιώνουμε την ελαστικότητα και αναδεικνύουμε την καλύτερη υφή και τονικότητα του δέρματος, με την αντιγηραντικη σειρά murad Anti-Aging. Αυτή η σειρά υπόσχεται στο δέρμα ότι θα φαίνεται και θα νιώθει χρόνια νεότερο.

Price:€50 Duration:75min

Πλούσια θεραπεία με 100% φυσικά επιλεγμένα βότανα.

Έχοντας δύο μηχανισμούς δράσης, τη μηχανική και τη βιολογική, εργάζεται πιο αποτελεσματικά σε δέρματα με λεκέδες, φακίδες, ανοικτούς πόρους, σημάδια και ουλές από ακμή, βελτιώνοντας έτσι την υφή, την φωτεινότητα και τη ζωντάνια της επιδερμίδας.

Οι θεραπείες γίνονται μόνο κατά τη χειμερινή χειμερινή περίοδο.

Price:€50 Duration:75min

Ένα συμπληρωμένο πρόγραμμα λεύκανσης για το πρόσωπο και για τα χέρια. Είναι μια θεραπεία που δίνει μεγάλη φωτεινότητα και ζωντάνια στην επιδερμίδα ενώ παράλληλα βελτιώνει και την υφή του δέρματος.

Αποχρωματίζει τις μελαχρωματικες κηλίδες (δυσχρωμίες- πανάδες), ενώ επανορθώνει την επιδερμίδα καιβελτιώνει την ελαστικότητα της.

Price:€50 Duration:75min

Θεραπεία αποκατάστασης της δομής της επιδερμίδας. Εξειδικευμένη (συμμαχία) συστατικών αναδόμησης των κυττάρων. Συνίσταται για την αντιμετώπιση πρόωρης γήρανσης, φωτογηρανσης, σημαδιών ακμής.

Προσφέρει τα συστατικά και την τεχνολογία που θα βοηθήσουν την επιδερμίδα να λειτουργήσει φυσιολογικά.

Διεγείρει το ενζυματικό σύστημα που διαθέτει το δέρμα και είναι σε θέση να αναγνωρίζει και να επιδιορθώνει τις βλάβες του DNA των κύτταρων της επιδερμίδας.

Price:€60 Duration:1h 30min

Περιποίηση προσώπου, πλούσια σε οξέα κόκκινων φρούτων για άμεση λάμψη και ζωντάνια.

Λεπταίνει την υφή της επιδερμίδας, λειαίνει τις εκφραστικές γραμμές, ρυτίδες, σημαδάκια και ουλές και βοηθά στην επαναφορά του τόνου και της υγρασίας της επιδερμίδας.

Ιδανική για θαμπά πρόσωπα με σημαδάκια και ρυτίδες. Ανανεωθείτε και αναδείξτε ένα δέρμα πιο ξεκούραστο και λαμπερό.

Price:€50 Duration:75min

H Soin Oxygen ant Stimulant είναι μια θεραπεία εξωτερικής απαλότητας, εσωτερικής αποτελεσματικότητας με 100% αποτέλεσμα ενάντια στις ελεύθερες ρίζες.

Η οξυγονοθεραπεία προσφέρει το απαραίτητο οξυγόνο στους ιστούς από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Με αυτή την περιποίηση απαλύνονται όλα τα σημάδια φθοράς της επιδερμίδας που οφείλονται είτε στους περιβαλλοντικούς παράγοντες (μόλυνση, υπεριώδης ακτινοβολία κλπ), είτε στο κάπνισμα, στο στρες και δημιουργούν ένα δέρμα γηρασμένο.

Με τη θεραπεία αυτή η επιδερμίδα αποκτά έντονη ενεργητικότητα καθώς ανακτά τους φυσικούς τρόπους άμυνάς της και αποκαθίσταται αμέσως η υφή της, ενώ απαλύνονται οι ρυτίδες και τα σημάδια που εμφανίζει ένα κουρασμένο δέρμα.

Price:€60 Duration:1h 30min

Ο καθαρισμός του προσώπου με Υπέρηχους είναι ένας βαθύς καθαρισμός που απευθύνεται στα πολύ ευαίσθητα δέρματα.

Γίνεται με τη χρήση υπερήχων που μας βοηθούν στο να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα, χωρίς όμως να το ερεθίσουμε.

Αφορά όλες τις ηλικίες και η συχνότητα εφαρμογής του εξαρτάται από τις ανάγκες του κάθε δέρματος.

Φυσικά μετά το πέρας του καθαρισμού, ακολουθεί η περιποίηση που κρίνουμε απαραίτητη ανά περίπτωση με καλλυντικά (cremes, serums, masks) που επιλέγονται βάση των αναγκών που εμφανίζει το κάθε δέρμα.

Price:€65 Duration:1h 30min

Με την έντονη απολεπιστική δράση τους τα Οξέα Φρούτων καθαρίζουν σε βάθος το δέρμα, απαλύνουν τις ρυτίδες και τις μελαγχρωματικές κηλίδες και ρυθμίζουν την έκκριση του σμήγματος και μειώνουν τα σημάδια από ακμή ή άλλα αίτια.

Ταυτόχρονα με τη θεραπεία των ΑΗΑ προσφέρουμε στο δέρμα έξτρα ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά για να βοηθήσουμε στη σωστότερη αναγέννησή του.

Χρησιμοποιούμε μίγμα από οξέα φρούτων με διαφορετικό μοριακό βάρος για δράση σε διαφορετικά επίπεδα και χρόνο.

Η εφαρμογή των ΑΗΑ γίνεται αποκλειστικά και μόνο κατά τους χειμερινούς μήνες.

Μετά την εφαρμογή των οξέων φρούτων το δέρμα γίνεται υγιές, λαμπερό με επαναδραστηριοποιημένη την αναγεννητική του δράση.

Price:€65 Duration:1h 30min

Η Apocalypsis Therapy είναι μια θεραπεία χημικής απολέπισης μεσαίου βαθμού και συγχρόνως ταχείας ανάπλασης των κυττάρων του δέρματος.

Ο συνδυασμός αυτός πολλαπλασιάζει την αποτελεσματικότητα στην επέμβαση που κάνουμε στις ουλές – σημάδια, ρυτίδες, δυσχρωμίες και στη ρύθμιση της λιπαρότητας και της ακμής.

Το αποτέλεσμα είναι αδιόρατοι πόροι, απαλή υφή, φυσική λάμψη. Δηλαδή μια επιδερμίδα που δείχνει και είναι υγιής, ανεξάρτητα από τη χρονολογική ηλικία στην οποία ανήκει.

Η Apocalypsis Therapy είναι μια θεραπεία που γίνεται αποκλειστικά και μόνο κατά τους χειμερινούς μήνες.

Price:€60 Duration:1h 30min

Skip Link
E-mail
Password
Confirm Password