Τώρα μπορείς να σβήσεις το τατουάζ

Αφαίρεση Τατουάζ
με PICOWAY®!

ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ

Με το μοναδικό PicoWay® Picosecond laser

Το Picoway®  της Candela, αποτελεί την απόλυτη λύση για γρήγορες, άνετες και αποτελεσματικές θεραπείες για αφαίρεση τατουάζ, με τη μοναδική τεχνολογία Picosecond! 

Τι είναι το PicoWay®;

Το Picoway Laser με την μοναδική τεχνολογία picosecond, είναι εγκεκριμένο από τον FDA.

Όλες οι θεραπείες με Picoway, χρησιμοποιούν την τεχνολογία picosecond με εξαιρετική ισχύ και εξαιρετικά σύντομους παλμούς. Κατ’ ακρίβεια, ένα picosecond αντιστοιχεί σε 1/1.000.000.000.000 του δευτερόλεπτου!

Το Picoway φτάνει κάτω από το δέρμα χωρίς να προκαλεί οποιαδήποτε βλάβη, αφήνοντας άθικτα τα εξωτερικά στρώματα του δέρματος. Οι εξαιρετικά σύντομοι παλμοί «κτυπούν» τον στόχο τους πριν προλάβει το δέρμα να υπερθερμανθεί.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΑΤΟΥΑΖ ΜΕ PICOWAY®

 • Απαιτεί ελάχιστες Συνεδρίες.
 • Προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα σε λίγες θεραπείες και για σχεδόν όλους τους τύπους δέρματος.
 • Επιτυγχάνει γρήγορα αποτελέσματα.
 • Καταστρέφει ακόμα και τα πιο μικροσκοπικά σωματίδια χρωστικής, ενώ διευκολύνει το σώμα να καθαρίσει το μελάνι του τατουάζ.
 • Απόλυτα ασφαλές.
 • Μεταφέρει ελάχιστη ποσότητα θερμότητας και έτσι το δέρμα παραμένει άθικτο.
 • Σχεδόν ανώδυνο. Θα νιώσετε μόνο ελάχιστη δυσφορία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας και αυτό επειδή οι παλμοί του PicoWay είναι γρήγοροι.
 • Εξαιρετικά αποτελεσματικό σε ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων & τύπων τατουάζ.
BeforeBeforeAfter
BeforeAfter
BeforeBeforeAfter
BeforeIn Progress
BeforeBeforeAfter
BeforeIn Progress

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΠΟΣΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ PICOWAY® ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΑΤΟΥΑΖ;

Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας για να σβήσουμε το τατουάζ, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως η ηλικία, η θέση, το βάθος, το μέγεθος και ο τύπος του τατουάζ. Όλα τα τατουάζ απαιτούν πολλές θεραπείες για βέλτιστα αποτελέσματα.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ PICOWAY®;

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας για αφαίρεση τατουάζ, η συσκευή laser PicoWay® παρέχει ενέργεια με ένα εξαιρετικά ακριβές, υψηλής ισχύος λέιζερ, σε εξαιρετικά σύντομες παλμικές κινήσεις για να στοχεύσει τα σωματίδια μελάνης με ισχυρή πρόσκρουση.

Αυτοί οι παλμοί συνθλίβουν το μελάνι του τατουάζ σε μικροσκοπικά σωματίδια, καθιστώντας ευκολότερο για το σώμα να αποβάλει και να καθαρίσει το τατουάζ, απαιτώντας λίγες θεραπείες. Μετά τη θεραπεία με PicoWay®, το σώμα μας αφαιρεί τα περισσότερα από τα σωματίδια μελανιού.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ;

Για να υπολογίσουμε το κόστος, είναι σημαντικό να λάβουμε υπόψιν το μέγεθος και το είδος του τατουάζ. Λόγω του ότι με την τεχνολογία Picosecond θα χρειαστείτε τις μισές συνεδρίες από οποιαδήποτε άλλη μέθοδο αφαίρεσης τατουάζ με Laser, είναι ουσιαστικά και η πιο οικονομική λύση.

Καλέστε στο 25713328 για ραντεβού χωρίς καμία υποχρέωση ή επιβάρυνση. Θα δούμε το τατουάζ και θα σας δώσουμε το κόστος και την διάρκεια της θεραπείας. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας στείλετε φωτογραφίες από το τατουάζ με προσωπικά μηνύματα σε Facebook ή Instagram.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Είμαστε στη διάθεση σας για τη δική σας φροντίδα!

 • Δευ-Παρ: 9 AM – 7 PM
 • Σάββατο: 9 AM – 3.30 PM
 • Κυριακή & Δευτέρα: Κλειστό
dionysiou reception landscape

ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΟΥ!

Χάρισε στον εαυτό σου μοναδικές στιγμές φροντίδας, ομορφιάς και ευεξίας!

Dionysiou Medi Spa © {{Y}}. All Rights Reserved.