Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Δώσε τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα!

Laser αποτρίχωση. H ανεπιθύμητη τριχοφυΐα αποτελεί παρελθόν  με τα πιο ασφαλή, σύγχρονα και αποτελεσματικά μηχανήματα Laser αποτρίχωσης.

Στο Dionysiou Medi Spa χρησιμοποιούμε προχωρημένη και κλινικά ελεγμένη τεχνολογία, η οποία επιφέρει στον τομέα της αποτρίχωσης ένα νέο επίπεδο αποτελεσματικότητας και εμπιστοσύνης.

Αφήστε ξυριστικές μηχανές, κεριά και αποτριχωτικές κρέμες και δώστε οριστική λύση στο πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυϊας εύκολα, γρήγορα και μόνιμα με αποτρίχωση με laser.

Μόνιμη laser αποτρίχωση, με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, στο Dionysiou Medi Spa!

Τι είναι η laser αποτρίχωση:

Η Laser αποτρίχωση  είναι η πλέον διαδεδομένη εφαρμογή των LASER στην Αισθητική Ιατρική. Βάση της είναι η επιλεκτική φωτοθερμόλυση. Απορροφά, δηλαδή, φως ορισμένου μήκους κύματος από την τρίχα, ώστε να την καταστρέφει χωρίς να επηρεάζει το περιβάλλον δέρμα. Το φως το απορροφά από τη μελανίνη της τρίχας, το μετατρέπει σε θερμότητα και το αποσυνθέτει, και τελικά να αποτρέπει την επανεμφάνισή της.

Ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας, την περιοχή που θα γίνει η εφαρμογή, το είδος της τρίχας, κλπ, εφαρμόζουμε τον συνδυασμό laser αποτρίχωσης που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Η εφαρμογή είναι πληρέστερη ως προς την επιφάνεια κάλυψης της θεραπείας και απολύτως κατάλληλη για οποιαδήποτε περιοχή του σώματος, ακόμα και τις πιο ευαίσθητες, όπως ο λαιμός, το μπικίνι και το πρόσωπο.

Αποτελέσματα αποτρίχωσης με Laser

Τα αποτελέσματα της αποτρίχωσης με laser είναι ορατά ήδη από την πρώτη κιόλας συνεδρία καθώς μπορειτε να παρατηρήσετε μείωση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας έως και 15% , ενώ οι τρίχες γίνονται πιο απαλές και ανοιχτόχρωμες.  

Για τις γυναίκες, τα επιθυμητά αποτελέσματα γίνονται ορατά πιο γρήγορα από τους άνδρες λόγω των χαμηλότερων επιπέδων ανδρογόνων στο αίμα.

 Περιοχές εφαρμογής του Laser για αποτρίχωση
  • Στο πρόσωπο: παρειές, μουστάκι, φρύδια, άνω χείλος, φαβορίτες
  • Στα χέρια: βραχίονες, πήχεις, μασχάλες
  • Στα πόδια: μηροί, γλουτοί, γάμπες
  • Στην πλάτη
  • Στο στήθος
  • Στη μέση και στην κοιλιά
  • Στο μπικίνι

Ναι… Η αποτρίχωση με laser είναι μια από τις πιο ασφαλείς μεθόδους. Επιπλέον, είναι δεν προκαλεί τις ανεπιθύμητες παρενέργειες  των παραδοσιακών μεθόδων αποτρίχωσης, όπως το κερί, τα ξυραφάκια  και οι μηχανές αποτρίχωσης, οι οποίες, πέραν των προσωρινών αποτελεσμάτων τους, δημιουργούν πολλά προβλήματα, όπως θυλακίτιδες, ευρυαγγίες, δερματίτιδες και χαλάρωση του δέρματος.

Η μόνη μικρή παρενέργεια που μπορεί να παρατηρήσετε είναι μια μικρή ερυθρότητα ή ο σχηματισμός μικρών πομφών (μικρό εξόγκωμα πάνω στο θύλακα της τρίχα). Αυτά είναι πλήρως αναστρέψιμα και διαρκούν για ελάχιστες ώρες μετά την θεραπεία. Τα αντιμετωπίζουμε εύκολα με την επάλειψη μιας ενυδατικής κρέμας στο δέρμα.

Ο αριθμός των συνεδριών διαφέρει από άτομο σε άτομο, καθώς έχει να κάνει με τον τύπο του δέρματος, το είδος της τρίχας και την περιοχή της εφαρμογής.

Τις περισσότερες φορές θα προτείνουμε γύρω στις 7 με 8 συνεδρίες.

* Είναι σημαντικό να προγραμματίζετε τις θεραπείες λέιζερ σε τακτά χρονικά διαστήματα, κατά μέσο όρο μεταξύ τεσσάρων και πέντε εβδομάδων, έτσι ώστε το λέιζερ να μπορεί να πιάσει τις τρίχες που ήταν αδρανείς στην προηγούμενη συνεδρία.

Η τρίχα μεγαλώνει σε κύκλους και η θεραπεία είναι αποτελεσματική μόνο όταν προσβάλλει την τρίχα κατά την περίοδο ανάπτυξης. Η περίοδος αυτή μπορεί να διαρκέσει μόνο μερικές εβδομάδες.

Ένας άλλος λόγος για περισσότερες συνεδρίες μπορεί να είναι ορμονικός. Περιοχές όπως το άνω χείλος και το πηγούνι είναι γενικά πιο ορμονικές από ότι τα χέρια ή τα πόδια. Αυτό σημαίνει ότι αυτές οι περιοχές μπορεί να απαιτούν περισσότερες συνεδρίες από ότι ένας βραχίονας, καθώς οι τρίχες μπορεί να είναι περισσότερο ή λιγότερο δραστήριες λόγω ορμονικών διακυμάνσεων.

Skip Link
E-mail
Password
Confirm Password