Skip to content Skip to footer

Κρυολιπόλυση με CRYOLIPO II: Διώξε το τοπικό λίπος, παγώνοντας το!

Αναζητάτε μια αποτελεσματική και μη-επεμβατική λύση για να διώξετε το επίμονο λίπος; Η κρυολιπόλυση, μια προηγμένη τεχνολογία κατάψυξης λίπους, παρέχει ασφαλή και μη επεμβατική εναλλακτική λύση στη λιποαναρρόφηση. Στο Dionysiou Medi Spa εφαρμόζουμε τη θεραπεία κρυολιπόλυσης με το κορυφαίο CRYOLIPO II. Ένα εκπληκτικό σύστημα κρυογλυπτικής, εγκεκριμένο από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA). Μειώνει μόνιμα το τοπικό λίπος και σμιλεύει το σώμα σας χωρίς χρόνο αποθεραπείας.

Κρυολιπόλυση με CRYOLIPO II

Μια καινοτόμος τεχνική μείωσης λίπους που παγώνει και εξαλείφει τα επίμονα λιποκύτταρα από το σώμα σας. Αυτή η μη επεμβατική διαδικασία στοχεύει και ψύχει τα λιποκύτταρα μέχρι το σημείο της απόπτωσης. Μια διαδικασία όπου τα λιποκύτταρα φυσικά πεθαίνουν χωρίς να επηρεάζουν τους περιβάλλοντες ιστούς. Στη συνέχεια, το σώμα ξεπλένει σταδιακά αυτά τα κατεστραμμένα λιπώδη κύτταρα μέσω του λεμφικού συστήματος και έτσι αποκαλύπτει μια πιο σμιλεμένη σωματική διάπλαση.

Πως λειτουργεί η κρυολιπόλυση με το CRYOLIPO II;

Το CRYOLIPO II χρησιμοποιεί δύο άνετες κεφαλές με ενσωματωμένες οθόνες ελέγχου LCD και στοχεύει με ακρίβεια τις λιπώδεις περιοχές. Αυτές οι κεφαλές χρησιμοποιούν μηχανισμό αναρρόφησης για να τραβούν τον λιπώδη ιστό σε έναν ψυχρό θάλαμο επεξεργασίας, εκθέτοντάς τον σε θερμοκρασίες έως και -9 βαθμούς Κελσίου. Αυτό το στοχευμένο αποτέλεσμα ψύξης εξαλείφει τα λιποκύτταρα ενώ αφήνει ανέγγιχτους τους περιβάλλοντες ιστούς, χάρη στη μοναδική ευαισθησία του λιπώδους ιστού στο κρύο.

Η ιδανική λύση για το περίγραμμα σώματος και τη μείωση λίπους!

  • Εξατομικευμένα σχέδια θεραπείας: Στο Dionysiou Medi Spa, προσφέρουμε προσαρμοσμένα σχέδια για τις θεραπείες κρυολιπόλυσης σας, με βάση τις μοναδικές σας ανάγκες μείωσης λίπους.
  • Μέγιστη άνεση και ευκολία: Απολαύστε μια άνετη θεραπεία χωρίς χρόνο αποθεραπείας, η οποία σας επιτρέπει να συνεχίσετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες αμέσως μετά τη συνεδρία σας.
  • Ασφαλές & Αποτελεσματικό: Το εγκεκριμένο από τον FDA σύστημα CRYOLIPO II, με επιστημονικά αποδεδειγμένη έρευνα, διασφαλίζει μια ασφαλή και αποτελεσματική διαδικασία θεραπείας.
  • Μη επεμβατική με μηδενικό χρόνο αποκατάστασης: Η κρυολιπόλυση με CRYOLIPO II επιτυγχάνει μείωση λίπους χωρίς πόνο χωρίς χρόνο αποθεραπείας.

Ενισχύστε τα αποτελέσματα σας με την κρυολιπόλυση.

Επιτύχετε μόνιμα αποτελέσματα και ενισχύστε το περίγραμμα του σώματός σας με την κρυολιπόλυση. Προτείνουμε επίσης αυτή η θεραπεία, για να φτάσετε πιο κοντά στο στοχευόμενο βάρος σας, ενώ αντιμετωπίζετε δυσκολίες με το επίμονο λίπος. Μειώνει σημαντικά τα στρώματα λίπους, προσφέροντας μια πιο λεία και πιο τονωμένη εμφάνιση.

Μεταμορφώστε το σώμα σας!

Στο Dionysiou Medi Spa, είμαστε θα σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας για το περίγραμμα του σώματός σας με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας μείωσης λίπους. Με την κρυολιπόλυση και το CRYOLIPO II θα κάνετε ένα σημαντικό βήμα προς το γεμάτο αυτοπεποίθηση, σμιλεμένο σώμα που σας θέλετε.

Μην αφήνετε πλέον το επίμονο λίπος να σταθεί εμπόδιο. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε τη ΔΩΡΕΑΝ αξιολόγηση και να μάθετε πώς η κρυολιπόλυση μπορεί να αλλάξει την προσέγγισή σας στη μείωση του λίπους. Πείτε αντίο στο επίμονο λίπος με κρυολιπόλυση στο Dionysiou Medi Spa.

Κρυολιπόλυση Πριν και Μετά

BeforeBeforeAfter
BeforeAfter
BeforeBeforeAfter
BeforeAfter
BeforeBeforeAfter
BeforeAfter

Κατά μέσο όρο η θεραπεία διαρκεί περίπου 1 ώρα, αλλά ουσιαστικά εξαρτάται από την εκάστοτε περιοχή θεραπείας. Ο/Η ασθενής επιτρέπεται να κοιμηθεί ή να διαβάσει ένα βιβλίο σε άνετη θέση ή ακόμη και να κάνει ταυτόχρονα άλλες αισθητικές εφαρμογές κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Με την έναρξη της θεραπείας ο/η ασθενής θα νιώσει μια παροδική ενόχληση σαν μικρό τράβηγμα του δέρματος εξαιτίας της αρνητικής πίεσης και θα έχει την αίσθηση του κρύου. Καθώς, όμως, η θεραπεία συνεχίζεται, η ενόχληση αυτή παύει να υφίσταται, εξαιτίας της τοπικής αναισθησίας του δέρματος που προκαλεί η έντονη ψύξη.

Σοβαρές παρενέργειες δεν υπάρχουν, κάποιοι ασθενείς, όμως, μπορεί να φέρουν μώλωπες εξαιτίας της αρνητικής πίεσης. Σε κάθε περίπτωση, οι μελανιές αυτές υποχωρούν με την πάροδο 3-7 ημερών. Σε μερικές σπανιότερες περιπτώσεις μπορεί να παρουσιαστεί μία παροδική απώλεια αίσθησης στο σημείο θεραπείας, η οποία διαρκεί από 1 έως 3 εβδομάδες.

Η θεραπεία αποτελείται από μία και μόνο συνεδρία σε κάθε τοπική λιποζώνη. Τα αποτελέσματα της συνεδρίας θα αρχίσουν να φαίνονται σταδιακά μετά το πέρας της και θα ολοκληρωθούν με την πάροδο 2-3 μηνών.

  1. Εγκυμονούσες και ασθενείς με δερματικές ασθένειες, αυτοάνοσα νοσήματα, αλλεργία στο κρύο, κρυοσφαιριναιμία, διαταραχή στην πηκτικότητα του αίματος, πεμφιγοειδές, σύνδρομο Raynaud και άλλα περιορίζονται στο να λάβουν τη θεραπεία και πρέπει πάντοτε να ενημερώνουν σχετικά με την ασθένεια και την όποια φαρμακευτική τους αγωγή τον θεράποντα ιατρό πριν από τη θεραπεία.
  1. Αναρρόφηση του λιπώδους ιστού με χρήση δύο ειδικών κεφαλών θεραπείας.
  2. Το λίπος υποβάλλεται σε ισχυρή ψύξη, χωρίς να επηρεάζεται ο περιβάλλοντας ιστός.
  3. Τα λιποκύτταρα κρυσταλλοποιούνται και αποβάλλονται μέσω της φυσιολογικής τους διαδικασίας (το λίπος μειώνε- ται εντός 60-90 ημερών).
Skip Link