Luxura X3 Collagen Sun

Ο απολυτος συνδυασμος περιποιησης δερματος και μαυρισματος

Στο Dionysiou Medi Spa, η υπηρεσία Solarium σας προσφέρει ευχάριστο και φυσικό μαύρισμα, χωρίς κανέναν απολύτως κίνδυνο. Χάρη στο Solarium μπορούμε να αποκτήσουμε γρήγορο, ασφαλές και βαθύ μαύρισμα, προετοιμάζοντας την επιδερμίδα μας για την επιθετική ηλιακή ακτινοβολία, με τη μεγαλύτερη προστασία.

Παράλληλα, το Solarium συμβάλλει στην ψυχική υγεία, καθώς προκαλεί έκκριση σεροτoνίνης και ενδορφινών, δηλαδή των ορμονών που βελτιώνουν τη διάθεση. Επιπλέον, αυξάνονται τα επίπεδα της βιταμίνης D3 στον οργανισμό, η οποία δρα ευεργετικά στα οστά, διασφαλίζει την καλή λειτουργία της καρδιάς, και επιφέρει ανάλογη και σταδιακή αύξηση της αποδοτικότητας.

Στo Dionysiou Medi Spa, θα βρείτε τo μηχανήμα τελευταίας τεχνολογίας Luxura X3 Collagen Sun, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό του spa, κάνει με ακρίβεια τις απαραίτητες ρυθμίσεις λαμβάνοντας υπόψη τον τύπο του δέρματός σας, ώστε να διασφαλίζονται άριστα αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο.

Επιλέξετε από τα πιο κάτω πακέτα:

Μια από τις μεγαλύτερες παρεξηγήσεις σχετικά με την ξαπλώστρα είναι ότι το φως από τις λάμπες είναι εντελώς διαφορετικό από το φως του ήλιου έξω. Ακριβώς όπως ο φυσικός ήλιος, οι σύγχρονες λάμπες μαυρίσματος παρέχουν έναν συνδυασμό UVA και UVB. Τα φίλτρα εμποδίζουν την έξοδο UVC από τους λαμπτήρες, όπως ακριβώς έξω από το στρώμα του όζοντος λειτουργεί ως φίλτρο για τον ήλιο. Η δύναμη των σολάριουμ μπορεί να συγκριθεί με τη δύναμη του μεσημεριανού ήλιου στη Μεσόγειο. Σε αντίθεση με τον ήλιο έξω, με τις λάμπες μαυρίσματος είναι πάντα σαφές πόσο ηλιακό φως φτάνει στο δέρμα. Αυτό σας επιτρέπει να απολαύσετε τον ήλιο υπεύθυνα, χωρίς να καείτε.

Τόσο όταν κάνετε ηλιοθεραπεία στον υπαίθριο ήλιο όσο και όταν κάνετε ηλιοθεραπεία κάτω από μια ξαπλώστρα, είναι καλή ιδέα να αυξήσετε τις συνεδρίες αργά. Επειδή οι λάμπες ξαπλώστρας, όπως και ο φυσικός ήλιος, παρέχουν τόσο φως UVA (άμεση χρώση) όσο και φως UVB (έμμεση χρώση και πάχυνση δέρματος), η ξαπλώστρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προετοιμάσει το δέρμα για διακοπές στον ήλιο ή τη νέα υπαίθρια περίοδο. Με το να μην εκθέτετε ξαφνικά το δέρμα στο ηλιακό φως για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά από μήνες λίγου ηλιακού φωτός, μειώνετε τον κίνδυνο σοβαρών αντιδράσεων όπως ηλιακό έγκαυμα ή αλλεργία στον ήλιο. Είναι ιδανικό όταν το δέρμα μπορεί να συνηθίσει στο υπεριώδες φως. Αυτό είναι δυνατό με ένα σολάριουμ, επειδή ο χρόνος συνεδρίας μπορεί να προσαρμοστεί ακριβώς στον δικό σας τύπο δέρματος και μπορείτε να αυξήσετε τις συνεδρίες ανάλογα με το μαύρισμα του δέρματός σας.

Θα βρείτε έναν πίνακα τύπου δέρματος στο εγχειρίδιο χρήσης της συσκευής σας. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον πίνακα για να προσδιορίσετε τον τύπο δέρματος που έχετε και τηρήστε τον αντίστοιχο χρόνο συνεδρίας.
Αφαιρέστε κοσμήματα, καλλυντικά και αρώματα. Ορισμένα φάρμακα και προϊόντα ομορφιάς περιέχουν ουσίες που μπορούν να προκαλέσουν ανεπιθύμητες αντιδράσεις σε συνδυασμό με την ηλιοθεραπεία. Άλλες ουσίες μερικές φορές έχουν παρόμοιο αποτέλεσμα. Στο εγχειρίδιο χρήσης της συσκευής σας θα βρείτε μια λίστα με μια σειρά από ουσίες που μπορούν να αντιδράσουν με τις ακτίνες UV. Συμβουλευτείτε αυτή τη λίστα πριν κάνετε ηλιοθεραπεία.

Όταν κάνετε ηλιοθεραπεία, τα κύτταρα του δέρματός σας διεγείρονται να παράγουν χρωστική ουσία. Αυτό γίνεται για την προστασία του ιστού ακριβώς κάτω από το δέρμα από τις επιπτώσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας. Τα χρωστικά κύτταρα παράγουν τη χρωστική μελανίνη: μια ουσία που προστατεύει τα κύτταρα του δέρματος από το κάψιμο. Το ανώτερο στρώμα του δέρματος παχαίνει και γίνεται καφέ. Όσο πιο φυσικά χρωματισμένο είναι το δέρμα, τόσο πιο ανθεκτικό είναι στη δράση του υπεριώδους φωτός. Ο τύπος του δέρματός σας, ο βαθμός στον οποίο το δέρμα σας έχει ήδη συσσωρεύσει χρωστική ουσία και πόσο καιρό το δέρμα μπορεί να συνηθίσει την υπεριώδη ακτινοβολία καθορίζουν πόσο καιρό μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο χωρίς να καείτε.

Dionysiou Medi Spa © {{Y}}. All Rights Reserved.