Αντίο στην ανεπιθύμητη τριχοφυία

Αποτρίχωση
με Laser!

LASER Αποτρίχωση

Δώσε τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα!

H ανεπιθύμητη τριχοφυΐα αποτελεί παρελθόν με τα πιο ασφαλή, σύγχρονα και αποτελεσματικά μηχανήματα Laser αποτρίχωσης στο Dionysiou Medi Spa!

Αποτρίχωση με Laser για κάθε τύπο δέρματος!

Στο Dionysiou Medi Spa πιστεύουμε ότι το δέρμα σας αξίζει το καλύτερο. Γι’ αυτό έχουμε επενδύσει στις πιο σύγχρονες και πιο προηγμένες τεχνολογίες laser στον κόσμο!

Τα μηχανήματα που προσφέρουμε, Laser Αλεξανδρίτη Candela GentleLase Pro, Harmony XL Pro, Soprano XL και Dealight, έχουν σχεδιαστεί για να στοχεύουν αποτελεσματικά και να καταστρέφουν τους θύλακες της τρίχας, μειώνοντας σημαντικά την ανάπτυξη της τρίχας χωρίς να βλάπτουν το περιβάλλον δέρμα.

Γιατί Laser Αποτρίχωση στο Dionysiou Medi Spa;

 

Προηγμένη τεχνολογία: Χρησιμοποιούμε laser Alexandrite Candela GentleLase Pro, γνωστό για το εξαιρετικό του μήκος κύματος για τη στόχευση των τριχοθυλακίων, μαζί με άλλα συστήματα κορυφαία laser όπως τα, Harmony XL Pro, Soprano XL και Dealight. Αυτές οι τεχνολογίες εξασφαλίζουν αποτελεσματική, γρήγορη και ασφαλή αποτρίχωση για όλους τους τύπους δέρματος.


Εξατομικευμένα προγράμματα: Κατανοούμε ότι ο τύπος δέρματος και τρίχας κάθε ατόμου είναι μοναδικός. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές για τη δημιουργία ενός προγράμματος συνεδριών προσαρμοσμένο ειδικά για εσάς, διασφαλίζοντας βέλτιστα αποτελέσματα.


Διαρκή αποτελέσματα: Οι θεραπείες αποτρίχωσης με laser προσφέρουν μια μακροπρόθεσμη λύση στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, επιτρέποντάς σας να αποκτήσετε απαλό δέρμα χωρίς την ανάγκη συχνής συντήρησης.


Άνεση και ασφάλεια: Η άνεση και η ασφάλειά σας είναι οι κορυφαίες προτεραιότητές μας. Τα laser μας είναι εξοπλισμένα με συστήματα ψύξης για την ελαχιστοποίηση της ενόχλησης κατά τη διάρκεια της θεραπείας, καθιστώντας την εμπειρία όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ναι… Η αποτρίχωση με laser είναι μια από τις πιο ασφαλείς μεθόδους. Επιπλέον, είναι δεν προκαλεί τις ανεπιθύμητες παρενέργειες  των παραδοσιακών μεθόδων αποτρίχωσης, όπως το κερί, τα ξυραφάκια  και οι μηχανές αποτρίχωσης, οι οποίες, πέραν των προσωρινών αποτελεσμάτων τους, δημιουργούν πολλά προβλήματα, όπως θυλακίτιδες, ευρυαγγίες, δερματίτιδες και χαλάρωση του δέρματος.

Η μόνη μικρή παρενέργεια που μπορεί να παρατηρήσετε είναι μια μικρή ερυθρότητα ή ο σχηματισμός μικρών πομφών (μικρό εξόγκωμα πάνω στο θύλακα της τρίχα). Αυτά είναι πλήρως αναστρέψιμα και διαρκούν για ελάχιστες ώρες μετά την θεραπεία. Τα αντιμετωπίζουμε εύκολα με την επάλειψη μιας ενυδατικής κρέμας στο δέρμα.

Ο αριθμός των συνεδριών διαφέρει από άτομο σε άτομο, καθώς έχει να κάνει με τον τύπο του δέρματος, το είδος της τρίχας και την περιοχή της εφαρμογής.

Τις περισσότερες φορές θα προτείνουμε γύρω στις 7 με 8 συνεδρίες.

* Είναι σημαντικό να προγραμματίζετε τις θεραπείες λέιζερ σε τακτά χρονικά διαστήματα, κατά μέσο όρο μεταξύ τεσσάρων και πέντε εβδομάδων, έτσι ώστε το λέιζερ να μπορεί να πιάσει τις τρίχες που ήταν αδρανείς στην προηγούμενη συνεδρία.

Η τρίχα μεγαλώνει σε κύκλους και η θεραπεία είναι αποτελεσματική μόνο όταν προσβάλλει την τρίχα κατά την περίοδο ανάπτυξης. Η περίοδος αυτή μπορεί να διαρκέσει μόνο μερικές εβδομάδες.

Ένας άλλος λόγος για περισσότερες συνεδρίες μπορεί να είναι ορμονικός. Περιοχές όπως το άνω χείλος και το πηγούνι είναι γενικά πιο ορμονικές από ότι τα χέρια ή τα πόδια. Αυτό σημαίνει ότι αυτές οι περιοχές μπορεί να απαιτούν περισσότερες συνεδρίες από ότι ένας βραχίονας, καθώς οι τρίχες μπορεί να είναι περισσότερο ή λιγότερο δραστήριες λόγω ορμονικών διακυμάνσεων.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Είμαστε στη διάθεση σας για τη δική σας φροντίδα!

  • Δευ-Παρ: 9 AM – 7 PM
  • Σάββατο: 9 AM – 3.30 PM
  • Κυριακή & Δευτέρα: Κλειστό
dionysiou reception landscape

ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΟΥ!

Χάρισε στον εαυτό σου μοναδικές στιγμές φροντίδας, ομορφιάς και ευεξίας!

Dionysiou Medi Spa © {{Y}}. All Rights Reserved.